Witam!
Jakiś czas temu część Użytkowników forum Voxele.pl skarżyła się na aktualny wygląd forum.
Zatem Tirex widząc ich negatywne opinie postanowił go zmienić… lecz, czy na lepsze?
W momencie, gdy zaprezentował przez nami swoją nową wizję, która w domyśle miała być minimalistyczna oraz sprawiać, by osoby odwiedzające tę stronę czuły się jak w domu (zmieniając jej styl na bardziej łazienkowy - dodając kafelki)…
…spotkała się z jeszcze większym niezadowoleniem ze strony Użytkowników (także z mojej).
Właściciel pomyślał wtedy, że może chodzi po prostu o białe tło, o którym parę osób wspominało,
więc zmienił je na inne:
ale to wcale nie polepszyło sytuacji.
Więc jako profesjonalny grafik postanowiłem już po raz drugi pomóc Voxelom z grafikami i stworzyłem nową, wysokiej klasy szatę graficzną, która łączy w sobie zarówno minimalistyczność, praktyczność, jak i w pełni oddaje atmosferę prawdziwie gamingowej łazienki gracza, używając technologii RGB, jak i odpowiedniej palety kolorów, by Użytkownik mógł poczuć gamingowość tego miejsca i miał poczucie, że obcuje tutaj z poważnymi graczami.
Dajcie znać, czy wolelibyście gamerskie bathroom mego autorstwa, czy jednak byście zostali przy aktualnym, bezkafelkowym wyglądzie (za co Tirex byłby zły, także O S T R O Ż N I E)!
Tak więc póki co, to byłoby już na tyle z mojej strony, jeśli chodzi o graficzny aspekt Voxeli!
Doggo pozdrawia i życzy miłego wieczoru!